Известие

Collapse
No announcement yet.

Brera-3.2 или 1750 tbi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Въпроса не е дали ще се забави, дали само приказва човека, даже не съм му гледал профила...а, че няма лошо да чуеш едно странично мнение.
    Аз примерно съм на 25, и нямах нищо против малко инфо относно следващата ми покупка и да питам...хората са виждали, пипали, карали, поправяли и ще дадат обективно мнение.. Накрая аз сам ще си заключа.
    Щото като купуваш мислиш и за поддръжка после и за др неща.

За това съм съгласен, че е лудсот да си дадеш вс спестявания за кола, просто си е простотия...ма знам ли човека колко изкарва месечно! Аз не мога да си представя на сегашната ми възраст да си купя кола по-скъпа от 25-30 хилки... Млад съм има за мн неща да мисля...независимо колко си спестил.

Нека в този готин ден да няма негативизъм...аз лично уважавам мнението на хора от този форум. И точно с тази цел примерно се допитах... Ако някой иска инфо за модел jet, ей сега му го давам, колко съм ги виждал!

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Добре де, и лапе да е автора на темата това какво пречеше да се разискат плюсовете и минусите на двата мотора..?

Ето и това от рекламата на "Порше" е лапе:
      http://www.youtube.com/watch?v=7sWPHKU1XZU
      Дори и историята да е такава, какво..?

А като било за 3 дни всяко подобно "изпълнение", айде пишещите тук да кажат дали всъщност има 8С спайдер, щото все още половината форум (ако не и повечето) са на мнение, че няма, а другата, че има... И това трая доста повече от 3 дни.

Ако не искате да има лапета във форума, защо не се направи някакъв тест при регистрация, на който да отпадат "лапетата"..? Само, че задължително в теста не трябва да им въпроси, свързани с граматиката и правописа, че във форума ще стане доста самотно...
      Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 12:43.

Comment

Както вярно темата тръгна на пълен оффтопик... Да си кажа и аз моето мнение От 3.2 и 1.8тби лично аз бих избрал 1.8тби. Виж, ако имаше 159/Брера с 3.2 арезе мотора, тогава избора щеше да е много труден за мен

Авторът на темата спомена, че ще я кара тая кола само събота/неделя за фън...Ами лично аз нямаше да си взема Брера...За 35-40 000 еуро скачам на това. Със сигурност ще е по-фън от Брера и няма да е нужно да хода при аутоделта мелта итн :

Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Виж, ако имаше 159/Брера с 3.2 арезе мотора, тогава избора щеше да е много труден за мен
          Брерата е тежка, по-добре 147 с supercharged 3.7
          http://www.youtube.com/watch?v=NGfzOrQ9H3s
          ...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
            Добре де, и лапе да е автора на темата това какво пречеше да се разискат плюсовете и минусите на двата мотора..?

Ето и това от рекламата на "Порше" е лапе:
            http://www.youtube.com/watch?v=7sWPHKU1XZU
            Дори и историята да е такава, какво..?

А като било за 3 дни всяко подобно "изпълнение", айде пишещите тук да кажат дали всъщност има 8С спайдер, щото все още половината форум (ако не и повечето) са на мнение, че няма, а другата, че има... И това трая доста повече от 3 дни.

Ако не искате да има лапета във форума, защо не се направи някакъв тест при регистрация, на който да отпадат "лапетата"..? Само, че задължително в теста не трябва да им въпроси, свързани с граматиката и правописа, че във форума ще стане доста самотно...
            Пречи това, че форумът представлява място за чесане на езици на хора, които по случайност имат нещо общо с изчезващата марка автомобили Алфа Ромео, а не полезно място за феновете и собствениците. Пречи тази тенденция, която се забелязва ще отпреди две и повече години - всяка безсмислена жълта тема за прашките на някоя чалга звезда, за няколко часа става по 10 страници, а автомобилните теми, за обсъждане и сравнение на различни модели стигат до 2-3 страници и падат.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              ...Аз примерно съм на 25, и нямах нищо против малко инфо относно следващата ми покупка и да питам...
              Аз не мога да си представя на сегашната ми възраст да си купя кола по-скъпа от 25-30 хилки... Млад съм има за мн неща да мисля...независимо колко си спестил.
              Ами ето, млад си, но си даваш ясна сметка, че разхода по покупка и поддръжка на кола е на толкова-толкова за кола, не си предстаявям не само теб, а и всеки разумен човек да си даде всичко, което има за кола.
              Е, от темата има нужда, щото утре като излезе правителствено постановление "Всеки с БГ гражданство, който има чеп в гащите и може да го вдигне за 3 мин и 30 сек получава по 150 000 лв, ще знаем каква брера да си купим.
              Весело посрещане на всички и... да се поддържате във форма за 150-те хилки, ей
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                Както вярно темата тръгна на пълен оффтопик... Да си кажа и аз моето мнение От 3.2 и 1.8тби лично аз бих избрал 1.8тби. Виж, ако имаше 159/Брера с 3.2 арезе мотора, тогава избора щеше да е много труден за мен

Авторът на темата спомена, че ще я кара тая кола само събота/неделя за фън...Ами лично аз нямаше да си взема Брера...За 35-40 000 еуро скачам на това. Със сигурност ще е по-фън от Брера и няма да е нужно да хода при аутоделта мелта итн :

Светльо,стига па ти с тея подвижни ковчези,тва никога неможеш да го наречеш кола.Всички говоритя,колкото да не заспите,а се замисли дали има къде да я караш тази кола в Бг

П.С.Нямам нищо против автора на темата,но повечето които пишат тук и дават съвети,даже не са имали допир до 159/Брера,ма вече дават компетентни мнения,особено за 1.8 ТБИ,едва ли има повече от 2-3 души,дето са карали коли с този мотор

---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:07 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Пречи това, че форумът представлява място за чесане на езици на хора, които по случайност имат нещо общо с изчезващата марка автомобили Алфа Ромео, а не полезно място за феновете и собствениците. Пречи тази тенденция, която се забелязва ще отпреди две и повече години - всяка безсмислена жълта тема за прашките на някоя чалга звезда, за няколко часа става по 10 страници, а автомобилните теми, за обсъждане и сравнение на различни модели стигат до 2-3 страници и падат.
                Ако знаеш колко си прав Коле,аз отдавна го казвам,ма и без тва тук си е глас в пустиня Никога повече няма да имаме стария си форум,всичко тръгна надолу от шибаната профилактика на Насо
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Така.Първо на първо на никой от тоя форум не му влиза в работата колко вземам и какво и що , както на мен не ми влиза в работата вие колко вземате.Да работя в чужбина и за да ви е по-ясно-ГЕРМАНИЯ.А да и годините- лапе съм, ако вие сте на по 65-70 години.На 32 съм и не съм семеен, за това съм спестил пари за такава кола.Много внимателно съм гледал колите, които ми харесват и бих си взел.И НЕ СЪМ КАЗАЛ, че колата ще е задължително за 50 хилки, ами ЧЕ толкова имам максимум.Както може да е за 10 така и за 49 .Колите между коите се колебаех бяха 2-Порше Кайман 2.7 мотора с 240 коня и алфата.И по визия ми харесва повече алфата.И от къде ви дойде тая идея, че човек имащ повече от 30 бона няма да пише във форума.Ясно ми е-не можете да ми дадете компетентен отговор за втория мотор (1..Айде затворете темата, за да не избиват колегите комплекси !

Comment

Pyro споко ве... Тук у форума има хора и с повече от 30-40х. ама не питат как да си ги харчат.

Comment

• Жив и здрав, брат.... дай боже всекиму по 50 евра на тия години
                      sigpic

Comment

• Аз бих се спрял на 3.2 мотора. Все пак колата ще е само за удоволствие, а звука на големия мотор е несравним. В крайна сметка с този агрегат я дават и по-бърза.
                        Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                        Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• Абе я взимай един 1.8 ТБИ,направи му един хубав ремап,и спокойно можеш да летиш вече.Поне ще си с италианкси мотор,а не с некво австралииско незнайно изделие

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• по-леко, по-ново, по-податливо на елементарен тунинг, по-икономично... по-всичко

3.2 звучи и изглежда класическо, но като че ли в случая по-добрия избор е 1.8

имал съм удовлствието да подкарам само 159 с 3.2 и звука е готин, но определено вървежа не съответства на разхода и размера на двигателя
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Pyro Покажи съобщение
                              Така.Първо на първо на никой от тоя форум не му влиза в работата колко вземам и какво и що , както на мен не ми влиза в работата вие колко вземате.Да работя в чужбина и за да ви е по-ясно-ГЕРМАНИЯ.А да и годините- лапе съм, ако вие сте на по 65-70 години.На 32 съм и не съм семеен, за това съм спестил пари за такава кола.Много внимателно съм гледал колите, които ми харесват и бих си взел.И НЕ СЪМ КАЗАЛ, че колата ще е задължително за 50 хилки, ами ЧЕ толкова имам максимум.Както може да е за 10 така и за 49 .Колите между коите се колебаех бяха 2-Порше Кайман 2.7 мотора с 240 коня и алфата.И по визия ми харесва повече алфата.И от къде ви дойде тая идея, че човек имащ повече от 30 бона няма да пише във форума.Ясно ми е-не можете да ми дадете компетентен отговор за втория мотор (1..Айде затворете темата, за да не избиват колегите комплекси !
                              Колега да си жив и здрав да си купиш количка каквато ти е на сърце ,ма грехота ще е толкова парички да ги дадеш в някои Турски Аутохаус в Германия кажи каква количка ти трее и ние колегите да ти помогнем да си похарчиш парите във Форума та да не се получава изтичане на валута от Форума.
                              Сега е момент на криза и трее сме задружни Алфистите.
                              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                                Колега да си жив и здрав да си купиш количка каквато ти е на сърце ,ма грехота ще е толкова парички да ги дадеш в някои Турски Аутохаус в Германия кажи каква количка ти трее и ние колегите да ти помогнем да си похарчиш парите във Форума та да не се получава изтичане на валута от Форума.
                                Сега е момент на криза и трее сме задружни Алфистите.
                                Абсолютно,аз му предложих една,явно не и е обърнал внимание

Comment

Working...
                                X